Menu Sluiten

Onder systeembeheer verstaan wij het verhelpen van dagelijkse problemen die zich kunnen voordoen met het gebruik van computers. Zeker als een groot gedeelte van de dagelijkse gang van zaken afhangt van computers is het van belang dat als er iets mis gaat U kunt rekenen op snelle en vakkundige hulp van een organisatie zonder dat U eerst van alles moet uitleggen. Ook het onderhoud van computersystemen kan hieronder vallen zodat problemen op voorhand voorkomen kunnen worden. Daarnaast kunnen we U behulpzaam zijn met het inrichten en installeren van software op computers.

Bij beheer en onderhoud besteden wij aandacht aan de volgende punten:

Aanpassingen.
Wij voeren wijzigingen door in de systemen, zodat deze blijven aansluiten bij de wensen van de organisatie. Denk hierbij aan het aanmaken en verwijderen van gebruikers of toekennen van printers, schijfruimte en al die andere resources die binnen de infrastructuur aanwezig zijn.

Storingen.
Verhelpen van storingen. Door middel van serviceovereenkomsten kan hiervoor een vaste responsetijd worden afgesproken. Door preventief beheer proberen we storingen te voorkomen.

Updates en servicepacks.
Regelmatig worden updates en servicepacks uitgebracht. Wij zorgen dat de noodzakelijke updates en servicepacks geïnstalleerd worden zodat de infrastructuur up-to-date blijft.

Virus bescherming.
Virussen zijn in deze tijd van e-mail en internet een groeiend probleem. Gelukkig kunnen wij zorgen dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Door toepassen van de juiste software en antivirus strategie vormt deze ontwikkeling geen gevaar voor uw automatisering.

Back-ups.
We zorgen voor een betrouwbare en eenvoudige procedure waarin al uw gegevens veilig worden gesteld.

Beschikbaarheid
Bij beheer en onderhoud besteden we ook veel aandacht aan het verhogen van de beschikbaarheid van de systemen.

Bel, of mail ons voor meer informatie over wat coMPjoeter voor u kan doen op het gebied van systeembeheer.